OriginalRedCups.nl

Originalredcups.nl is een jong bedrijf, dat zich specialiseert in de verkoop van de originele (Solo) American Red Cups in Nederland.

Klantgericht, Grensverleggend, Creatief, Sociaal” 

Dit zijn de vier kernwoorden die de cultuur van Originalredcups.nl weerspiegelen.

“Originalredcups.nl levert American Red Cups gemakkelijk en snel, aan zowel de Nederlandse consument als bedrijven. Originalredcups.nl biedt alleen de hoogste kwaliteitsbekers aan voor de laagste prijs, zodat u bij Originalredcups.nl altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding Red Cups krijgt met de beste service. De klant staat bij ons dan ook echt centraal. Wij leveren vanuit voorraad, waardoor de American Red Cups de volgende dag geleverd kunnen worden. Daarnaast werken wij alleen met milieuvriendelijke producten waarbij ook herbruikbaarheid belangrijk wordt bevonden”.

Onze toekomstvisie ziet er als volgt uit.

“Originalredcups.nl wil dé Nederlandse Red Cup leverancier zijn voor consumenten en bedrijven in de BeNeLux. Waarbij de wensen en behoefte van de consumenten en bedrijven het uitgangspunt vormen”.

Bij vragen, extra informatie of evenementplanning kunt u gebruik maken van de contact pagina of een mailtje sturen naar info@originalredcups.nl.

Sindskort zijn wij een nieuwe webshop gestart uit het verlengde van mode en fashion items. Deze webshop valt onder de huidige onderneming Originalredcups NL en neemt de naam aan als OnlineStuds.nl

Deze webshop specialiseert zich in het aanbieden van studs & spikes voor op kleding en materialen. Geïnteresseerd om een kijkje te nemen in onze nieuwe webshop? Kijk dan op www.onlinestuds.nl 

6 Responses to Over ons

 1. Quinn zegt:

  Ik wilde weten hoelang het duurt totdat de cups in huis zijn als ik een bestelling plaats. Ik vroeg me af of ik ze nog voor de 31ste binnen heb

  • Original Red Cups zegt:

   Mocht je de bestelling voor/op de 30e plaatsen, zouden deze nog de 31e bij jouw binnen moeten zijn.
   95% van onze bestellingen worden de volgende dag bezorgd.

   Met vriendelijke groet,
   Het OriginalRedCups Team

 2. Alain Verhasselt zegt:

  Ik heb ze morgen nodig, de 30e. Maar als ik ze vandaag vóór 4 bestel komen ze zeker niet op tijd omdat het vandaag geen werkdag is zeker?

  • Original Red Cups zegt:

   Hallo Alain,

   Dit klopt, het verzenden geldt enkel op werkdagen, PostNL neemt op weekenden geen verzending in transactie.
   Mocht je ze morgen nodig hebben, zouden de bekers bij ons kunnen worden opgehaald.

   Hiervoor verzoeken wij jouw dan met een mailtje contact op te nemen.

   Met vriendelijke groet,
   Het OriginalRedCups Team

 3. roy zegt:

  Hallo, ik vroeg me af of de bestelling ook op 31 december geleverd wordt als ik morgen de 30ste bestel. Of bezorgen jullie niet op oudjaarsdag? Gr.

  • Original Red Cups zegt:

   Hallo Roy,

   Mocht er vandaag, de 30ste, bestelt worden dan gaat jouw bestelling vandaag nog met PostNL mee.
   Deze zou dan morgen nog bij je bezorgd moeten worden, met uitzondering van eventuele interne vertragingen bij PostNL zelf.

   Met vriendelijke groet,
   Het OriginalRedCups Team

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


+ 9 = 16

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>