1. Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Vanwege het gemak en de veiligheid, kunt u bij ons met IDEAL en overschrijving betalen. Wij werken nog aan een uitbreiding van de betalingsmogelijkheden. Mocht u anders willen betalen, kunt u ons een mailtje sturen via onze contact pagina om de mogelijkheden te bespreken.

2. Is het veilig winkelen op Originalredcups.nl?

Om de veiligheid van uw betaling te waarborgen werken wij met Sisow. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jouw betaling betrouwbaar en veilig verloopt. Bovendien beschermt Sisow jouw privé-gegevens en herkent alle frauduleuze betalingen.

Voor meer informatie over Sisow, klik hier.

3. Hoe werkt betalen met iDEAL?

Als je kiest om de bestelling via iDEAL te betalen, wordt jouw betaling direct online afgehandeld binnen een beveiligde omgeving van jouw eigen vertrouwde bank. Wij ondersteunen iDEAL-betalingen via de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Nadat jouw betaling succesvol binnen iDEAL is afgerond, ontvang je direct van ons per email een orderbevestiging/factuur en wordt jouw bestelling in behandeling genomen.

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar je jouw bankzaken online regelt
 • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
 • De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor jou bekende manier keurt jij de betaling goed
 • Je ontvangt een bevestiging van jouw bank

Je keert terug naar de webwinkel, de bestelling en betaling zijn geslaagd. Voor 16.00 uur besteld, en je bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Voor meer informatie over iDeal, klik hier.

4. Hoe werkt betalen via bank overboeking?

Als je kiest voor de betaalmethode ‘Overboeking (vooruitbetaling via overboeking)’, maak je het bedrag op een later tijdstip over vanaf jouw bank aan de rekening van Originalredcups.nl. Hierbij heeft de snelheid van de financiële afhandeling invloed op de levertijd van jouw bestelling. Na ontvangst van de betaling op de rekening van Originalredcups.nl wordt jouw bestelling verwerkt en worden de goederen aan je toegestuurd. De werkwijze nadat u heeft gekozen voor deze betaalmethode is als volgt:

 • Originalredcups.nl toont je de orderbevestiging/factuur op de website.
 • Je ontvangt instructies per email in de voorlopige orderbevestiging/factuur.
 • Je kunt zelf het bedrag overmaken op de rekening van Originalredcups.nl.

ING: 57.93.25.695 t.a.v. Originalredcups NL 
SWIFT/BIC: ABNANL2A

 • Zodra de betaling door ons is ontvangen, wordt de order aan je uitgeleverd.
 • Je ontvangt van OnlineStuds.nl per email een definitieve orderbevestiging/factuur.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


5 + 5 =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>